mick & kris

Erfarent og professionelt fugefirma i København

Mangler du et erfarent fugefirma i København? Så er du kommet til det rette sted. Vi er specialister i alle former for fugning og leverer god kvalitet hver gang.
favicon
Indhent et tilbud her

Vi svarer altid inden for 24 timer.

Referencer
Metro Logo
Vognsen & CO logo
VSTS Logo
Tunn3l Logo
NRE logo

Dit professionelle fugefirma i København

Bedste fugefirma i København med mange års erfaring

Hvis du er københavner med behov for fugearbejde – uanset om det er at lægge, udskifte eller reparere fuger – så er vi det rette fugefirma i København til at klare opgaven.

Hos Unik Fuge hjælper vi både privatpersoner og erhvervskunder med fugning i bl.a. København, og vi løser alt fra mindre opgaver til større opgaver, der kræver en del mandetimer. Det kan eksempelvis være et stort byggeprojekt, hvor der opføres et nyt villakvarter, eller det kan være en boligforening, som gerne vil have udskiftet eller repareret fugerne i alle deres boliger.

Det er vigtigt for os, at du får et tilbud fra os inden for kort tid. På den måde er du sikker på at kunne komme hurtigt videre med dit projekt. Det er især vigtigt for f.eks. nybyggeri, hvor tætte fuger er en forudsætning for at kunne gå videre med byggearbejdet.

Hvis du gerne vil have et erfarent fugefirma i København til at løse din fugeopgave med fokus på både kvalitet, overholdelse af aftaler og skræddersyede tilbud, skal du ikke tøve med at kontakte os.

Professionelt fugearbejde

Professionelt fugefirma i København med konkurrencedygtige priser

Vi udfører alt fugearbejde i København. Uanset om vi løser en mindre eller større fugeopgave, har vi fokus på, at prisen skal være i orden, og at du er tilfreds med det udførte arbejde.

Vores priser på fugearbejde er konkurrencedygtige, uanset om du er privat- eller erhvervskunde.

Du og vores andre kunder er vores levebrød, og derfor sætter vi en ære i altid at levere kvalitet til en god pris. Hvis du gerne vil vide, hvilket prisniveau du kan forvente for netop din fugeopgave, er du velkommen til at kontakte os. Når du ringer eller skriver til os for at få et tilbud, kan du forvente et hurtigt og præcis prisoverslag.

Vores fugefirma ligger nord for København, men da vi gerne kører efter et større fugeprojekt, kan vi sagtens lave fugearbejde for kunder i København, Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Uanset hvor på Sjælland du bor, er du altid velkommen til at kontakte os om en opgave. Så skal vi nok tage den derfra, og så hører du fra os uanset hvad.

Privat & erhverv

Fugefirma København til privat og erhverv

Unik Fuge er det rette valg for dig, uanset hvilken type fuge du skal have lavet i København. Vi kan hjælpe dig med at fjerne den gamle fuge uden at gøre skade på de omkringliggende materialer (f.eks. murværk eller fliser). Som Fugefirma i København har vi ekspertise i at vælge det rigtige fugemateriale til alle slags fuger, og vi ved derfor, at der er forskel på, om vi skal fuge i et vådrum, et andet rum eller ved døre og vinduer.

Vi stræber efter at være dit foretrukne fugefirma i København, og vi sætter en ære i at løse både store og små opgaver. En privatperson kan f.eks. få lagt en enkelt fuge ved et vindue eller få lagt en ny fuge i badeværelset.

Kontakt vores fugefirma i København for at få en god pris, der er skræddersyet til netop dig. Vi tager hånd om opgaven, fra den sættes i gang, og til at den er færdig.

Vores erfarne og dygtige fugemand kan blandt andet hjælpe dig med følgende:

Det siger kunderne om os

Aenean lacinia malesuada ante, vitae hendrerit orci interdum eget. Nulla tellus tellus, faucibus sit amet vestibulum sed, dapibus a leo. Vestibulum rhoncus dictum lectus
trustpilot
Anders Andersen
Aenean lacinia malesuada ante, vitae hendrerit orci interdum eget. Nulla tellus tellus, faucibus sit amet vestibulum sed, dapibus a leo. Vestibulum rhoncus dictum lectus
trustpilot
Andreas Bjerggaard
Aenean lacinia malesuada ante, vitae hendrerit orci interdum eget. Nulla tellus tellus, faucibus sit amet vestibulum sed, dapibus a leo. Vestibulum rhoncus dictum lectus
trustpilot
Casper Lange
Send din opgave til os

Kontakt dit fugefirma i København og få et godt fugetilbud

Er du parat til at lade dit lokale fugefirma i København klare dine fugningsbehov?
Så tag fat i os i dag for en uforpligtende samtale om dine igangværende projekter. Vi ser frem til at høre fra dig og vise, hvorfor vores Unik Fuge, er det optimale valg for dig.

Hvis du ikke bor i København, men et sted i Nordsjælland, behøver du ikke at være bekymret. Vi dækker hele Nordsjælland og København og står klar til at hjælpe dig med dine specifikke fugeopgaver. Vores service inkluderer kyndig vejledning og godt håndværk. Lad os være dit foretrukne fugefirma i København og realisere de resultater, du stræber efter.

favicon
Indhent et tilbud her

Vi svarer altid inden for 24 timer.

Vi kan klare alle fugeopgaver

En fugemand der ved alt om fugearbejde i København

Uanset om vi laver fuger omkring døre og vinduer, ved gulvet eller noget helt tredje, så laver vi et godt stykke arbejde. Vi står inde for det udførte arbejde, og vi kan lave forskellige typer af fuger og bruger enten silikone, akrylfugemasse eller fugeskum. Hvilket materiale, vi vælger, kommer an på typen af opgaven.

Vi ved alt om godt fugearbejde, og vi er specialister i at lave pæne og gode fuger, som holder i mange år. Med vores geografiske placering nord for København, har vi løst mange fugeopgaver for kunder både i og uden for København.

En pæn fuge kan gøre underværker for et rum. En sjusket fuge kan ødelægge helhedsindtrykket i et privat hjem, erhvervsbygning eller andre steder. Derfor laver vi ikke sjusk. Når fugerne er både pæne, korrekt lagt og udglattet samt matcher farven på det eller de omgivende materialer, bliver fugen en diskret men praktisk afslutning mellem overgangen fra ét materiale til et andet. Det kan f.eks. være fra mur til vindueskarm. Hvis du mangler en kompetent fugemand i København, så skal du ikke tøve med at kontakte os.

Ffunktion og holdbarhed

Vigtigheden af tætte fuger med god kvalitet fra dit lokale fugefirma i København

Unik Fuge er din garanti for et veludført stykke arbejde. Når vi har løst en opgave, kan du trygt regne med, at din fuge er lavet korrekt, og at den beskytter dine ting og dit inventar. Måske tager du dine fuger for givet, men vi kan ikke understrege det nok, hvor vigtigt det er, at fugerne er tætte og lavet korrekt.

Det er særligt vigtigt at have ordentlige og tætte fuger i vådrum. Vådrum er f.eks. køkken, badeværelse og bryggers. En utæt fuge i en brusekabine kan være katastrofal, da indtrængende vand kan medføre fugtskader på andre bygningsdele og eventuelt forårsage råd.

Afhængigt af hvor den eller de utætte fuger er, og hvor kritisk det er, vil en utæt fuge enten blive angivet som en K2’er eller en K3’er i en tilstandsrapport. Hvis den utætte fuge er lille og er i et rum, der ikke er et vådrum, vil det formentlig være en K2’er. Derimod kan det være en K3’er, hvis der er en eller flere ødelagte/utætte fuger i brusekabinen eller ved gulvafløbet.

Dit hjem skal være i orden, og det skal være et trygt, sikkert og godt sted at være. Fugerne i dit hjem virker måske som en lille ting i det store perspektiv, men da vi hos Unik Fuge er passionerede omkring fugearbejde, ved vi, hvor vigtigt det er, at arbejdet udføres korrekt, med de rigtige materialer og med hensyn til, om det er en fuge, der skal være indendørs eller udendørs.

Uanset om vi fuger ved kanten mellem dit badeværelsesinventar og væggen, eller om vi lægger fuger mellem dine døre og/eller vinduer og karmen, får du god kvalitet hos os.

Høj kvalitet

Professionelt fugearbejde i København - mange års erfaring & referencer

Uanset hvor i København du befinder dig, kan vores fugemand i København komme ud og udføre fugearbejde på en professionel måde. Vi overholder alle aftaler og sikrer, at kvaliteten er i top.

Hos Unik Fuge har vi mere end 8 års erfaring, og vi garanterer grundighed i alle opgaver. Du får tryghed og sikkerhed ved at vælge os, da vi er medlem af de relevante garantiordninger. Det er nemt at kontakte os. Du kan ringe til os på 30 13 28 51, sende os en e-mail til unikfuge@outlook.dk eller bruge vores kontaktformular. Vi svarer inden for 24 timer.

Hvis du gerne vil have endnu flere grunde til, hvorfor du skal vælge os, så nævner vi her tre udvalgte referencer. Vi har bl.a. løst følgende opgaver:

  • Udkradsning af gammel fuge og nye fuger på alle 17 platforme på Cityringens Metro M3.
  • Fuger mellem granitsten på alle vægge i metrobyggeriet (Tunnel 3 i Sydhavn).
  • Renovering af Æblehaven i Roskilde i samarbejde med NCC.
Vi kan klare alle fugeopgaver

Fem gode grunde til at vælge Unik Fuge som fugefirma i København

Vi lever og ånder for godt fugearbejde. Unik Fuge er din garanti for et stykke veludført fugearbejde, uanset om du er kunde i København, Storkøbenhavn, Nordsjælland eller et andet sted.

Hvis du gerne vil have gode grunde til, hvorfor du skal vælge os, så opstiller vi fem skarpe grunde nedenfor.

Du skal vælge vores fugefirma til fugearbejde i København, fordi vi:

  • Har mere end 8 års erfaring.
  • Er medlem af de relevante garantiordninger.
  • Går op i alle aftaler.
  • Hjælper både privat- og erhvervskunder.
  • Altid leverer fugearbejde af høj kvalitet.

Hvis du gerne vil høre endnu mere om, hvorfor vi er det oplagte fugefirma for dig i København, er du meget velkommen til at ringe eller skrive til os.

Indhent et tilbud på lige netop din opgave i dag

Vi svarer altid inden for 24 timer.

Indhent et tilbud her

Vi svarer altid inden for 24 timer.

+500 tilfredse kunder